ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ BATH (ΜΠΑΘ) ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Online Ατομικές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας & Θεραπείες Ζευγαριού

Η δυνατότητα των online συνεδριών ψυχοθεραπείας μέσω διαδικτύου (online psychotherapy sessions) με την Ψυχολόγο - Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Είρηνη Γιαννόπαπα, παρέχονται σε Έλληνες του εξωτερικού που διαμένουν ή δουλεύουν στην πόλη Bath (Μπαθ) της Μεγάλης Βρετανίας οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ελληνόφωνο ψυχοθεραπευτή και βιώνουν την επιθυμία να επεξεργαστούν θέματα που τους απασχολούν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ψυχοθεραπευτή ή δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε ελληνόφωνο ψυχοθεραπευτή στην περιοχή τους.

Οι online συνεδρίες ψυχοθεραπείας παρέχονται σε άτομα ή/και σε ζευγάρια.

Όλες οι online ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας και θεραπείες ζευγαριού για Έλληνες του εξωτερικού που ζουν στο Bath (Μπαθ) της Μεγάλης Βρετανίας γίνονται με τις προϋποθέσεις και τους όρους που είναι απαραίτητοι για να διασφαλιστεί η ποιότητα της διαδικασίας.

Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες γίνονται μέσω της πλατφόρμας Skype και προυποθέτουν μια συσκευή υπολογιστή με καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, τη χρήση κάμερας και μικροφώνου, την εφαρμογή Skype και λογαρισμό στο Skype και έναν ήσυχο χώρο όπου δεν θα σας ενοχλούν.

Ετικέτες: Ειρήνη Γιαννόπαπα Online Ψυχολόγοι Bath Μεγάλη Βρετανία, ONLINE ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ BATH ΑΓΓΛΙΑ

ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ BATH (ΜΠΑΘ) ΑΓΓΛΙΑ

Ψυχοθεραπεία μέσω Skype για ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και στη Μεγάλη Βρετανία όπως στην πόλη Bath.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για online ψυχοθεραπεία με την Ειρήνη Γιαννόπαπα.

Online Ατομική Ψυχοθεραπεία (Bath, Αγγλία/Μεγάλη Βρετανία)

ONLINE ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ BATH ΑΓΓΛΙΑ

Η online ατομική ψυχοθεραπεία εξυπηρετεί δυνάμει θεραπευόμενους που διαμένουν στην πόλη Bath της Αγγλίας, και δεν στερείται καθόλου της αποτελεσματικότητας που έχει η δια ζώσης ατομική ψυχοθεραπεία.

Μέσω της διαδικτυακής συνεδρίας και της δυνατότητας της οπτικής και ακουστικής επαφής, η ψυχολόγος ακούει με σεβασμό την ιστορία του δυνάμει θεραπευόμενου, τη «βλέπει» με τα μάτια του θεραπευόμενου και έπειτα την «ξαναδιαβάζει», την αφηγείται στη γλώσσα του θεραπευόμενου με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει διεξόδους και προοπτική.

Online Ψυχοθεραπεία Ζεύγους (Bath, Αγγλία/Μεγάλη Βρετανία)

ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ BATH ΑΓΓΛΙΑ

«Ελευθερία χωρίς αγάπη φως μου είναι ποτάμι χωρίς νερό» Η online θεραπεία ζευγαριού απευθύνεται σε ζευγάρια που ζουν στην πόλη Bath της Αγγλίας, και θέλουν να επεξεργαστούν τους κοινούς τους στόχους και επιθυμίες.

Η online ψυχοθεραπεία ζεύγους δεν στερείται καθόλου της αποτελεσματικότητας που έχει η δια ζώσης θεραπεία ζεύγους. Το ζευγάρι πραγματοποιεί την συνεδρία με Ελληνόφωνο ψυχοθεραπευτή στον προσωπικό του χώρο χωρίς να ταλαιπωρείται με τις μετακινήσεις και η συνέχεια των συνεδριών δεν διακόπτεται από τυχόν μέτρα lockdown.

Εάν διαμένετε στην πόλη Bath της Μεγάλης Βρετανίας, και επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού για online ψυχοθεραπεία μέσω Skype με ελληνόφωνο ψυχοθεραπευτή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ψυχολόγο Ειρήνη Γιαννόπαπα στα τηλέφωνα 210 45 35 078 και 697 806 9132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@irinigiannopapa.gr

Online Ψυχολόγος vs Δια Ζώσης Ψυχολόγος Bath Μεγάλη Βρετανία

Δρώντας ως ψυχολόγοι αποσκοπούμε στο να προσφέρουμε ψυχολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητα είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου (online συνεδρίες ψυχοθεραπείας) σε Έλληνες του εξωτερικού που διαμένουν σε κάποια πόλη της Μεγάλης Βρεταντίας όπως το Bath (Μπαθ).

Παράλληλα, όλοι οι ψυχολόγοι αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει υγεία χωρίς ψυχική υγεία με την καθαυτή ανάγκη του ανθρώπου για ψυχική υγεία να μην περιορίζεται από την φυσική τοποθεσία του θεραπευόμενου μιας που η δυνατότητα της online ψυχοθεραπείας υπήρχε πολύ πριν την εποχή της πανδημίας καλύπτοντας την ανάγκη των ανθρώπων που ζουν στο εξωτερικό (π.χ Αγγλία/Μεγάλη Βρετανία) για έναν ελληνόφωνο ψυχοθεραπευτή της επιλογής τους.

Τόσο τα προγράμματα δια ζώσης ψυχοθεραπείας όσο και οι online θεραπείες που υιοθετούν οι ψυχολόγοι βοηθούν ώστε το άτομο να διαχειρίζεται τα οποιαδήποτε προβλήματα στη ζωή του και να τα ξεπερνά διαφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο την ψυχική του υγεία.

Οι διαδικτυακές συνεδρίες διέπονται από τους ίδιους κανόνες δεοντολογίας και εχεμύθειας με τις δια ζώσης συνεδρίες. Το ραντεβού ορίζεται από κοινού σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα και οι υποχρεώσεις ανάμεσα στον ψυχοθεραπευτή και τον θεραπευόμενο παραμένουν οι ίδιες.

Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες παρέχουν ολοκληρωμένες θεραπείες και εξειδικευμένες παρεμβάσεις με βάση το υπαρξιακό - συστημικό μοντέλο θεραπείας.

Συστημική Ψυχοθεραπεία

Η συστημική ψυχοθεραπεία δεν αναζητάει το «γιατί» σε μια δυσλειτουργική κατάσταση, αλλά το «πώς». Ο υπαρξιακός συστημικός ψυχοθεραπευτής δεν ασχολείται με τυποποιημένα συμπτώματα , αλλά αντιμετωπίζει το πρόσωπο στην ολότητά του.

Ο θεραπευτής δεν παραμένει στη στείρα απόδοση διαγνώσεων στο άτομο , αλλά εντοπίζει τις εμπλοκές που αναφύονται , αναπλαισιώνοντάς τες στο επίπεδο των σχέσεων.

Η υπαξιακή συστημική προσέγγιση δεν καταγράφει τη ψυχοπαθολογία του ανθρώπου μόνο , αλλά αναζητά τον υγιή του πυρήνα, ώστε να στοχεύσει στη θεραπεία.

Ειρήνη Γιαννόπαπα

Η Ειρήνη Γιαννόπαπα είναι Ψυχολόγος (Μ.Sc.), Υπαρξιακή-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές της στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στην Υπαρξιακή Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία.

Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Εξειδικεύτηκε στην Κλινική αξιολόγηση και στις Συμπεριφορικές Θεραπείες Διαταραχών Τικ. (Clinical Training School for Tourette Syndrome - Clinical Assessment and Behavioral Therapies for the Tic Disorders).

Εξειδικεύτηκε στη Ψυχοπαθολογία του Παιδιού και του Εφήβου.